Move Volleybalschool

Ben je helemaal klaargestoomd om te starten in onze jongste ploegen? Dan ben je welkom op de wekelijkse training. Hier verbeter je je motorische en fysieke eigenschappen en proef je van alle volleybaltechnieken. 

Move&Volley Kids is voor kinderen van 7 tot 8 jaar. Van 9 jaar tot 10 jaar kan je terecht bij Start2Volley. De leeftijd is niet bindend, omdat de groepen worden verdeeld op basis van niveau en niet op basis van leeftijd. Het kan dus dat je voor de verschillende technieken en oefeningen van groep zal wisselen. Bij Move&Volley Kids ligt de focus eerder op de verschillende basisbewegingen van volleybal. Bij Start2Volley ga je al een stapje verder en bereid je je voor op een wedstrijd met een goede techniek en volgens de juiste regels. 

Move Volleybalschool 
Voor wie?Move&Volley Kids: van 7 tot 8 jaar Start2Volley: van 9 tot 10 jaar
Wanneer?Woensdag van 15.30 tot 17.30 u.
Prijskaartje?€150 per jaar
WedstrijdenMaandelijks 1 tegen 1 of 2 tegen 2
Vragen?agnesjacobs@mortselvc.be
Inschrijven? Klik hier om in te schrijven voor Move&Volley Kids of Start2Volley

Wanneer zijn de trainingen?

Beide ploegen trainen op woensdagmiddag van 15.30 uur tot 17.30 uur in sporthal Den Drab. De club verwacht dat je aanwezig bent op elke training. Indien je niet aanwezig kan zijn op een training, verwittig dan Agnes via SMS op het nummer 0486/10.18.39.

And what about competitions?

Je kan je maandelijks inschrijven om deel te nemen aan 1 tegen 1 en 2 tegen 2 volleytornooien in de regio. Ben je al 11 jaar? Dan kan je ook deelnemen aan wedstrijden in het weekend. Je bent niet verplicht om bij elke wedstrijd aanwezig te zijn, maar een licentieaanvraag bij de Vlaamse Volleybalbond is wel verplicht. De trainers zullen hiervoor enkele gegevens vragen, of je kan één van de trainers aanspreken.

Wat is het prijskaartje?

Het lidgeld bedraagt 150 euro per jaar. Voor vragen of extra informatie, mail gerust naar agnes.jacobs@mortselvc.be