Move&Volley
18+

Move&Volley 18+Info
Voor wie?Vanaf 18 jaar
Wanneer?Woensdag van 20.30 u. tot 22.30 u.
Prijskaartje?€150 per jaar
Vragen?agnes.jacobs@mortselvc.be
Inschrijven Klik hier om in te schrijven voor Move&Volley 18+

Never say never.

Het is nooit te laat om ergens aan te beginnen. Stop met tobben en neem actie! Ben je sportief? Heb je een beetje balgevoel? Maar heb je nog nooit gevolleybald? No worries, bij Move&Volley 18+ kan je je slag slaan. Als beginnende volleyballer leer je de fijnste technieken van deze teamsport. 

Je kan je bij Mortsel Volley Antwerpen aansluiten als je graag wil beginnen met volleybal, met het doel om in competitie te spelen, maar ook als je gewoon graag eens een balletje komt kloppen om in beweging te blijven. Er staat geen leeftijd op volleyballen!

Wanneer zijn de trainingen?

De club start de wekelijkse sessie met een gezamenlijke opwarming waarna je via een aantal oefeningen technieken aanleert en/of bijschaaft. Elke week wordt er afgesloten met een onderling wedstrijdje. Onder begeleiding van Bart, topspeler van onze eerste herenploeg, ben je elke woensdagavond van 20.30 uur tot 22.30 uur welkom in sporthal Den Drab.

Prijskaartje van Move&Volley 18+

Voor Move&Volley 18+ betaal je 150 euro lidgeld voor een volledig jaar. Voor vragen of extra informatie, mail gerust naar agnes.jacobs@mortselvc.be.